Projecten

Project Dirksland (Sep 2021- Februari 2022)

Dit project met 45 woningen in Dirksland hebben wij afgerond in februari. De materialen waarmee we de zolder hebben geïsoleerd is Isovlas TG Elegant. Isovlas zijn gemaakt van natuurlijk materiaal daarom een duurzame keuze voor uw zolder. Het project is uitgevoerd in samenwerking met 'De Kok'


Project Zundert (Mei 2022 - Augustus 2022)

Voor ons project in Zundert hebben we de zolders van 30 bestaande woningen mogen isoleren met Isovlas TG Elegant. Bij de oplevering van de zolders waren de bewoners veelal verrast door de mooie afwerking. Tijdens dit project hebben we samen gewerkt met Zwaluwe | Bouw & Projectontwikkeling.


Project Roosendaal Fase 1 (Oktober 2022 - Mei 2023)

Dit project in Roosendaal bestaat uit 118 bestaande woningen waarvan wij alle zolders voorzien van 160mm dikke PIF isolatie met een prachtige witte MDF afwerking. Dit project wordt ontwikkeld door Heijmans.

 

Project Roosendaal Fase 2 (Oktober 2023 - November 2023)

Wij hebben fase 2 in Roosendaal mogen aannemen na het succes van fase 1. Deze woningen mochten wij net zoals fase 1 voorzien van 160mm dikke PIF isolatie met een prachtige witte MDF afwerking en een nieuw VELUX dakraam. Dit project is ook ontwikkeld door Heijmans.